diumenge, 14 de novembre del 2010

Cita les característiques d’una persona intel•ligent que viu avui a Barcelona i una que visqui avui al mig de l’Amazònia

La intel·ligència és major o menor depenet del sistema social però si respecte a ell, es a dir, una persona que viu al mig de l'Amazònes pot ser igual o més intel·ligent que qualsevol altre però això respecte a l'entorn que l'envolta perque obiament tindrà més coneixement una persona ue viu a un entorn evolucionat i al que les innovacions tecnològiques i socials li afectin i tingui consiència d'elles.
Aixó potser és perque una persona de Barcelona que tingui una educació exerciti la memòria i la intel·ligència més que una que viu a l'Amazònes i també una persona que viu a l'Amazònes utilitzi més els instits tal qual que els animal, aixó és perquè no necessiten més, tot i això les capacitats són les mateixes.

2 comentaris:

  1. jo crec que seran dos tipus de intel·ligències diferents ja que cadascu les ha tingut que desenvolupar segons el seu estil de vida i les condicions que l'envolten i en aquest cas son dos indrets molt diferents.

    ResponElimina
  2. jo opino que les dues persones tindran dintre de la gamma de diferetns intel·ligencies unes mes desenvolupdades que d'altres atenense a que el entorn i el moment en el que es viu influeix en el desenvolupament d'aquestes mateixes.

    ResponElimina